Yaşam
Giriş Tarihi : 14-05-2017 15:56   Güncelleme : 14-05-2017 18:27

Naci Öğretmen'e Son Görev

Naci Uğurlu Görev Yaptığı ŞNS Anadolu Lisesinde Öğretmen ve Öğrencileri tarafından düzenlenen törenle uğurlandı

Naci Öğretmen'e Son Görev

Öğrencilerin Naci öğretmeni, meslektaşlarının Naci abisi geçirmiş olduğu kalp krizi neticesinde hayata gözlerini yumdu.

2.2.1960 Gerze ilçesi nüfusuna kayıtlı Naci Uğurlu mesleğe 1986 yılında Ordu Fatsa Bolaman Lisesinde başlamış olup sırasıyla Gerze Lisesi, Yaykıl İlköğretim Okulu, İnkılap İlköğretim Okulu, Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesinde edebiyat öğretmeni olarak görev yapmaktaydı.

31 yıllık öğretmen olan Naci Uğurlu'nun cenaze merasimi  ilk olarak halan görev yapmakta olduğu Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesinde gerçekleşti.

Cenaze Töreninde okul müdürü Murat Balcıoğlu'nun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz'ün, öğrencisi Zeynep Çengel'in, gerekse de meslektaşı Ahmet Arar'ın konuşması anında sözlerin düğümlendiği anlarda hazirun gözyaşlarını tutamadı.

ŞNS Anadolu Lisesinde düzenlenen  törenin ardından, Uğurlu'nun cenazesi öğrencileri  tarafından evinin önüne kadar omuzlarda taşındı, burada helallik alınmasının akabinde merkez camiine getirilerek ikindi namazına müteakip ilçemiz şehir mezarlığına defnedildi.

Evli ve iki çocuk babası olan Naci Uğurlu'nun cenazesinde Naci hocanın mezun ettiği ve halı hazırda derslerine girdiği çok sayıda öğrencisi, öğretmen arkadaşları ve kalabalık bir ilçe sakini son görevini yapmak için hazır bulundu.

Gerzeninsesi Gazetesi olarak öncelikle Merhuma Allahtan Rahmet, Kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.



hakan akbaşhakan akbaş