Yaşam
Giriş Tarihi : 23-01-2017 16:15   Güncelleme : 24-01-2017 09:55

Lider Giyim'de Büyük İndirim

İlçemiz hazır giyiminin uğrak noktalarından Lider Giyim mağazasının kapanması sebebiyle fiyatlarda büyük indirim var

Lider Giyim'de Büyük İndirim
 İlçemizde hazır giyim satışı yapan Lider Giyim (Zehra Dalkıran) mağazasını kapatıyor olması sebebiyle stoklardaki ürünlerine büyük indirim yaparak Gerzelilerin beğenisine sundu.

Bay-bayan, yazlık-kışlık ve iç giyim olmak üzere bir çok ürünün bulunduğu Lider Giyim'de özellikle büyük beden giysi bulmakta zorlanan vatandaşlar için de sınırlı sayıda büyük beden pantolon ve mont bulmak mümkün.

Mağazanın işletmecisi Zehra Dalkıran, stoktaki ürünlerin sınırlı sayıda kaldığını belirterek ürünleri alım fiyatına sattıklarını belirtti. Mart ayı içerisinde giyim mağazasını kapatacağını söyleyen Dalkıran, büyük beden battal boy erkek kot pantolonları ve timberland marka büyük beden bayan montların sınırlı sayıda kaldığını ve fiyatlarının 100 TL olduğunu ifade etti.

Dalkıran, mağazalarını kapatmaları sebebiyle fiyatların çok uygun olduğunu bazı ürünlerde ortalama fiyatların ise kazaklar ve gömleklerde 20-25 TL, pantolonlar 30 TL, montların ise 50 - 100 TL arasında olduğunu sözlerine ekleyerek vatandaşları giyim mağazalarına beklediklerinin altını çizdi.

Adres: Çarşı Mahallesi Osman Pamukoğlu Caddesi No:6 (Halk Bankasının olduğu cadde)

Seda ŞengülSeda Şengül