Yaşam
Giriş Tarihi : 03-04-2017 18:42   Güncelleme : 03-04-2017 18:48

Başsökü Köyü'nde Hala İletişim Sağlanamıyor

Başsökü Köyü sakinleri, telefon görüşmesi yapabilmek için yüksek tepelere çıkıyorlar

Başsökü Köyü'nde Hala İletişim Sağlanamıyor
 Başsökü köyünde, GSM Operatörlerinin baz istasyonu şiddetli rüzgardan dolayı 2015 yılı kış aylarında  zarar görmüş cep telefonları da çekmez olmuştu.

Zarar gören baz istasyonu nedeniyle mağdur olan köylüler geçen süre zarfında konuyla kimsenin ilgilenmediğini belirterek durumu gazetemizle paylaşmışlardı.

Bunun üzerine 2016 yılı Kasım ayında ''Başsökü Köyü'nde telefonlar çekmiyor'' başlıklı haberimizi yayınlamıştık. Üzerinden 5 ay geçmesine rağmen hala köyde telefonlar çekmiyor.

Telefon görüşmesi yapmak isteyen vatandaşlar toplanarak, minibüsü olan bir köy sakini tarafından yüksek tepelere taşınıyor. Burada görüşmelerini bitiren köylüler tekrar minibüse binerek köye dönüyorlar.

Gazetemizle tekrar irtibata geçen köy sakinleri artık bu duruma bir çare bulunmasını istediklerini belirterek ''Yıl olmuş 2017, teknoloji çağında iletişimimiz koptu, 2 yıldır kimse ilgilenmiyor. Telefon ile konuşmak için yüksek tepelere çıkmak zorunda kalıyoruz. Konuyu iletmediğimiz merci kalmadı. Artık bir çare bulunsun'' dediler.

Seda ŞengülSeda Şengül