Siyaset
Giriş Tarihi : 12-06-2015 14:42   Güncelleme : 12-06-2015 21:40

Tokmak Mazbatasını Aldı

Ak Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak mazbatasını aldı

Tokmak Mazbatasını Aldı
 7 Haziran Genel seçimleri sonrasından Sinop milletvekili olarak seçilen Cengiz Tokmak bugün  adliye binasındaki il seçim kuruluna giderek mazbatasını aldı.

Cuma namazının ardından beraberindeki İl Başkanı Ali Çöpcü, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün ve kalabalık bir partili grupla birlikte adliye binasına gelen Cengiz Tokmak burada İl Seçim Kurulu Başkanı Şamil Koç’un elinden mazbatasını aldı.

Mazbatasını almasının ardından bir değerlendirme yapan Milletvekili Cengiz Tokmak, 2015 seçimlerinin vatanımız, milletimiz, Sinop’umuz için hayırlı olmasını diliyorum. Yaklaşık iki aydan buyana bir seçim maratonu yaşadık. Bu süreçte bütün partilerin adayları ile olgun bir şekilde karşılıklı anlayışa dayalı bir süreç geçirdik.

Bu süreçte milletvekili seçilen CHP’li Barış Karadeniz kardeşime de hayırlı olsun diliyorum. Seçime 2-0 düşüncesiyle girdik. Her ne kadar seçmenden 2-0 ı alamamış olsak ta her iki seçmenden birinin oyunu aldık. Üzerimize aldığımız sorumluluğun farkındayız. İnşallah ilimiz için güzel hizmetlere vesile olacağız. Devam eden yatırımların devamı açısından ve ilimizin ihtiyaçlarını takip edip bunları ilimize kazandırma açısından her anlamda koşturacağımızı belirtmek istiyorum diyerek bu süreçte Ak partiye ve kendisine verilen destekten dolayı  herkese teşekkür ediyorum”dedi.

Tokmak mazbatasını almasının ardından adliye binası önünde partililerle aile fotoğrafı çektirdi.

hakan akbaşhakan akbaş