Siyaset
Giriş Tarihi : 16-01-2017 17:11   Güncelleme : 25-01-2017 16:53

“Sinop'ta Referandum Öncesi Sıkı Çalışın“

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Başbakan Binali Yıldırım'la görüştü. Yıldırım, "Sinop'ta referandum öncesi sıkı çalışın" dedi.

“Sinop'ta Referandum Öncesi Sıkı Çalışın“

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, Başbakan Binali Yıldırım'la görüştü. Yıldırım, "Sinop'ta referandum öncesi sıkı çalışın" dedi.

 

TBMM'de çeşitli görüşmeler yapmak üzere Ankara’ya giden AK Partili yöneticiler ve anayasa görüşmelerinde TBMM'de bulunan Milletvekili Nazım Maviş, Başbakan Binali Yıldırım'la görüşerek bir süre sohbet etti.

 

Teşkilat çalışmaları hakkında Yıldırım’a bilgi veren Başkan Çöpcü, AK Parti’nin Sinop'ta daha güçlü bir şekilde yoluna devam ettiğini ifade etti. Çöpcü, "Görevimizi en verimli şekilde yerine getirmek için var gücümüzle teşkilatlarla birlikte çalışıyoruz" dedi.

Maviş ve teşkilatına ziyaretleri için teşekkür eden Yıldırım da, önümüzdeki aylarda gerçekleşmesi beklenen Anayasa Referandumu ile ilgili AK Partili yöneticilere bilgi vererek referandum öncesi Sinop'ta sıkı bir çalışmanın içerisinde olmalarını istedi. Başbakan Yıldırım, “Bundan sonraki süreçte teşkilatlarımıza daha çok iş düşüyor” dedi.

Erkan TaşErkan Taş