Siyaset
Giriş Tarihi : 12-01-2017 14:27   Güncelleme : 12-01-2017 15:06

Gerzeli Muhtarlar Beştepe'deki 34. Muhtarlar Toplantısına Katıldı

Külliye'deki 34. Muhtarlar Toplantısına İlçemiz Acısu Köyü Muhtarı Fikri Uyanık ile Tatlıcak köyü muhtarı Arif Ekşi'de katıldı

Gerzeli Muhtarlar Beştepe'deki 34. Muhtarlar Toplantısına Katıldı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 34. Muhtarlar Toplantısına İlçemiz Acısu Köyü Muhtarı Fikri Uyanık ile Tatlıcak köyü muhtarı Arif Ekşi'de katıldı.

Önceki aylarda da ilçemiz muhtarlarından Yamacık Köyü Muhtarı Cengiz Akgül, Hacıselli Köyü Muhtarı Abdullah Çoban, Akgüney Köyü Muhtarı Salim Acar, Mahmuttırı Köyü Muhtarı Sezgin Gökmen ve Sarnıç Köyü Muhtarı Sedat Yolalan Külliye'deki muhtarlar toplantısına katılmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 34. Muhtarlar toplantısında Anayasa görüşmeleri esnasında mecliste çıkan kavgayla ilgili konuştu.

Erdoğan, "Anayasa değişikliği çalışmalarında yaşanan tabloyu görüyorsunuz değil mi? Eğer egemenlik kayıtsız şartsız milletinse Meclis'in çalışma şekli, üslubu bellidir. Gelirsin söyleyeceklerini o kürsüde söylersin, ondan sonra da yerine oturursun. O kürsü yıkmak için oraya konmadı. O kürsü sadece söylenecek veya söyleyecek sözü olanlar için oraya konuldu." dedi.

 Anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri ile ilgili olarak Erdoğan, şunları kaydetti:

 "Parlamentoda çalışmaları engellemek, çalışmaların sürecini uzatmak, bunlar hiçbir şey kazandırmıyor. Ne yaparsanız yapın, ne ederseniz edin, 15 gün değil de bir ay ama parlamentodan bu ben inanıyorum ki çıkıp milletin önüne gidecektir. Eğer millete saygınız varsa, eğer milletin iradesine inanıyorsanız, eğer Gazi Mustafa Kemal'in 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' ilkesine inanıyorsanız, o zaman bir an önce bırakın müzakereler bitsin ve milletin önüne gitsin, millet ne karar veriyorsa bu karara hep birlikte biz de eyvallah diyelim."  

 
Seda ŞengülSeda Şengül