Siyaset
Giriş Tarihi : 18-01-2015 14:29   Güncelleme : 18-01-2015 13:12

Ayancık Belediye Başkanından Gazetemize Ziyaret

Ayancık Belediye Başkanı Gerzeninsesi Gazetesini ziyaret ederek Milletvekilliği aday adaylığı ile ilgili bilinmeyenleri anlattı

Ayancık Belediye Başkanından Gazetemize Ziyaret

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün’ün yapmış olduğu ziyarete Gerze Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı İzzet Karaman ve Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma’da eşlik etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette Ergün şunları ifade etti:  “ Hem kısa bir süre önce göreve gelen Ak Parti İlçe Teşkilatımıza hayırlı olsun ziyareti, yapmayı hem de 10 Ocak Gazeteciler günü dolayısıyla Gerze’de siz basın camiasındaki arkadaşlarımızla bir araya gelmeyi planladık. Hava şartlarının elverişli olmamasından dolayı bu ziyareti ertelemek zorunda kaldık. Kısmet bugüneymiş.” Diyerek konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “ Bulunduğumuz ortamlarda insanlarımız Milletvekilliği aday adaylığı ile ilgili sürekli sorular soruluyor. Malumunuz biz 10 ay önce bir seçimden çıktık ve iktidarın bir Belediye Başkanı olduk. Sinop kamuoyunda ismimiz aday adaylığı sürecinde konuşuluyor. Biz genel merkezin müsaadesine bağlıyız; şayet genel merkezimiz bize bir görev verirse bu görevi yapmaktan kaçınmayız. Böyle bir şeyle anılmak tabiî ki onur verici ve güzel bir şey. Bu konuya sadece

Ayancık halkının değil Sinop ili ve ilçelerinde de yaşayan hemşerilerimizin de Ayhan Ergün ismine sıcak baktığını gözlemliyoruz. Bu görev çok kolay bir görev değil, her şeyden önce tüm ilden sorumlu oluyorsunuz. Gerek coğrafik olarak, gerek beşeri olarak geniş bir hinterlandı olan, sadece Sinop değil Sinop un dışındaki insanlarla da bağlantılı oluyorsunuz.Aday adayları noktasında genel merkezimiz kimi gösterirse ona saygımız var. Çünkü Sinop’un hizmete ihtiyacı var şevkle çalışacak, donanımlı insanlara ihtiyacı var.

Genel merkez bu noktada gerekli çalışmaları hassasiyetle yapmaktadır. Şayet bizimle ilgili böyle bir tasarruf kullanılacaksa bu bize iletilecektir.’’ diyerek, genel merkezin yapacağı sağ duyulu çalışmaya, güvendiğini söyledi.
Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ederek yeni ilçe yönetimle bir araya geldi.

hakan akbaşhakan akbaş