Sağlık
Giriş Tarihi : 01-03-2017 10:18   Güncelleme : 01-03-2017 10:29

Dikmen Entegre Sağlık Merkezi Açıldı

Dikmen Entegre Sağlık Merkezi bugün itibariyle açıldı. Eskiden mesai saatleri içerisinde çalışan sağlık ocağı, bundan böyle 24 saat Dikmenli vatandaşların hizmetinde olacak

Dikmen Entegre Sağlık Merkezi Açıldı

Dikmen Entegre Sağlık Merkezi bugün itibariyle açıldı. Eskiden mesai saatleri içerisinde çalışan sağlık ocağı, bundan böyle 24 saat Dikmenli vatandaşların hizmetinde olacak.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Ak Parti Sinop Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş açıklama yaptı. Açıklamada, bugünden itibaren vatandaşlara hizmet vermeye başlayacağı aktarılırken, “Merkezimiz acil servisinde 7 gün 24 saat bir doktor ve bir hemşire hizmet verecektir. 112 acil ambulans servisi ve 2 aile hekimi de aynı bina içerisinde görevine başlamıştır. Vatandaşlarımız acil servisimizde hafta sonu dahil tedavilerini yaptırabilirler. Dikmen ve çevre köylerimizdeki vatandaşlarımıza hayırlı olsun” denildi.

 

Şimdi 7/24

Dikmenli vatandaşların en büyük sorunlarından biri olan acil sağlık hizmeti, Entegre Sağlık Merkezi’nin açılışından sonra tarihe karışırken, Kırçal Mahallesi’ndeki aynı yerinde hizmet vermeye devam edecek olan Dikmen Entegre Sağlık Merkezi, eskiden Dikmen Toplum Sağlığı Merkezi adını taşıyordu. Sağlık Merkezi, Güneş Aile Sağlığı Merkezi ile aynı binayı paylaşacak.



Kaynak: gerzeninsesi.com
Haber: Kaan TÖNGELCİ





Erkan TaşErkan Taş