Güncel
Giriş Tarihi : 27-02-2017 18:26   Güncelleme : 27-02-2017 18:39

Vergi Haftası Yapılan Ziyaretler ile Kutlandı

Her yıl şubat ayının son haftası vergi haftası olarak kutlanması sebebiyle Gerze Malmüdürü Mehmet Yaşar Boydak ve daire personeli Kaymakam Bülent Bayraktar'ı makamında ziyaret etti

Vergi Haftası Yapılan Ziyaretler ile Kutlandı
 Kamuoyunda vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla Türkiye’de 1990 yılından beri kutlanan "Vergi Haftası"nın 28.’si tüm Türkiye’de olduğu gibi Gerze'de de yapılan ziyaretler ile başladı.

Gerze Malmüdürü Mehmet Yaşar Boydak ve idari personel 28. Vergi Haftası nedeniyle Kaymakam Bülent Bayraktar'ı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Malmüdürü Mehmet Yaşar Boydak, çalışmalar hakkında Kaymakam Bayraktar'a bilgiler aktardı.

İlçemiz Kaymakamı Bülent Bayraktar ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek, vergi bilincinin arttırılması gerektiğine vurgu yaptı. Bayraktar, Ülkemizin kalkınması için vergi bilincinin arttırılması aynı zamanda ticari kazançta haksız rekabetin önüne geçeceğini sözlerine ekledi.

Ayrıca Müdür Boydak gazetemiz aracılığı ile bir duyuruda bulunarak, alacakların yeniden yapılandırılmasıyla ilgili sürenin Mayıs ayı sonuna kadar uzatıldığını ve vatandaşların müracaat ederek yararlanabileceklerini ifade etti.

Seda ŞengülSeda Şengül