Güncel
Giriş Tarihi : 23-02-2017 10:38   Güncelleme : 23-02-2017 10:38

Türkiye Üçüncüsü Boksörden Vali'ye Ziyaret

Boks Şampiyonası'nda Türkiye 3. sü olan Sinoplu Emine Kabakcıoğlu, antrenörü Özcan Mayaoğlu ile birlikte Vali Hasan İpek’i makamında ziyaret etti

Türkiye Üçüncüsü Boksörden Vali'ye Ziyaret
Türkiye Boks Federasyonu'nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Yıldız, Genç ve Büyük Kadınlar Ferdi Boks Şampiyonası'nda Türkiye 3. sü olan Sinoplu Emine Kabakcıoğlu, antrenörü Özcan Mayaoğlu ile birlikte Vali Hasan İpek’i makamında ziyaret etti.
 
13-18 Şubat 2017 tarihleri arasında Muğla’nın Fethiye İlçesinde gerçekleşen Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası Yıldız Kadınlar Kategorisi'nde 80 kiloda Türkiye üçüncüsü olan, Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü  bünyesindeki Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü’nde kalan Kabakçıoğlu ile bir süre sohbet eden Vali İpek, Antrenör Mayaoğlu'nu ve genç sporcuyu tebrik ederek başarılarının devamını  diledi.
 
Vali Hasan İpek, ziyaret anısına genç sporcuya Sinop’a özgü gemi maketi hediye etti.
 
Ziyarette, Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ve Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Semra Özmeral'de hazır bulundu.
Erkan TaşErkan Taş