Güncel
Giriş Tarihi : 10-10-2015 15:48   Güncelleme : 10-10-2015 15:51

Sessiz Sedasız Açıldı

Hayvan Barınağı ve Atatürk Kültür Parkı Ankara'da Yaşanan Acı Olayın Gölgesinde Kaldı

Sessiz Sedasız Açıldı
 Ankara'da yaşanan terör saldırısından dolayı ilçemizde açılışı yapılacak olan Atatürk Kültür Parkı ve Hayvan Barınağının açılış töreni iptal edildi.

 Ayrıca bu akşam saat 19:00'da Gerze Belediyesi Konservatuarı'nın hazırlamış olduğu Türk Halk Müziği Çocuk ve Gençlik Korosunun seslendireceği ''Adam Olacak Çocuk'' Konseri'nin yaşanan acı olaylar sebebiyle ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi.

Gerze Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Atatürk Kültür Parkı ve Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi Rehabilitasyon Merkezi törensiz bir şekilde vatandaşlara kapılarını açtı.

Çeşitli spor aletleri, çocuklar için park alanı ve  vatandaşların dinlenmesi için oturma alanlarını içinde bulunduran Atatürk Kültür Parkı vatandaşların beğenisini topladı. Daha sonra Dereyeri mevkisinde yapımı tamamlanan Hayvan Barınağına geçildi.

Vatandaşlar tarafından gezilen barınakta bulunan köpekler ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Hayvan barınağının gezilmesinden sonra program sona erdi.

Programa CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, CHP İlçe Teşkilat Başkanı İlknur Kara ve çok sayıda vatandaşımız katıldı

 

hakan akbaşhakan akbaş