Güncel
Giriş Tarihi : 29-06-2017 08:43   Güncelleme : 29-06-2017 09:33

Sahil Şeridi Çöpten Geçilmiyor!!!

Doğaya sevgisi olmayan, çevre bilinci gelişmemiş şahısların ilçemiz sahil şeridinde arkalarında bıraktıkları manzara pes dedirtti

Sahil Şeridi Çöpten Geçilmiyor!!!
 Turizm kenti olma yolunda ilerleyen, yaz tatili ve Ramazan Bayramı dolayısıyla nüfusunu katlayan ilçemizde en çok yoğunluğun yaşandığı sahil şeridi boyunca sabah saatlerinde fotoğraflanan manzara kentin güzelliğine yakışmadı.

Doğaya sevgisi olmayan, çevre bilinci gelişmemiş şahısların arkalarında bıraktıkları manzara pes dedirtti. Sahil boyunca belediye tarafından vatandaşların dinlenmesi ve nefeslenmesi için konulan oturma banklarının hemen hepsinin altında çöpler birikmiş yiyecek ve içecek ambalajları, kabuklu yemişlerin çöpleri atılmış durumda. Hatta oturma banklarından bir tanesinin demir ayağı insan üstü bir kuvvet uygulanarak kırılmış. Kuş yemlikleri yerlerinden sökülmüş.

İlçenin güzelliğine gölge düşüren bu manzara her gün tekrarlanıyor. Sabahın erken saatlerinde ellerinde süpürgelerle bu manzarayı temizleyen temizlik iççileri, ''Bu her gün yaşanan manzara. Özellikle yaz aylarında sahil şeridinde vakit geçiren bir çok tatilci çöplerini arkalarında bırakarak gidiyorlar. Her sabah temizlememize rağmen ertesi gün aynı manzara ile karşılaşıyoruz. Biz insanoğlu asla medeniyeti öğrenemeyeceğiz'' diye konuştular.

Ercan Özcan / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül