Güncel
Giriş Tarihi : 24-02-2017 16:06   Güncelleme : 24-02-2017 16:22

Kaymakamdan Köylere Ziyaret

Dikmen Kaymakamı Mustafa Gözlet, ilçeye bağlı köylerdeki engelli ve yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret etti

Kaymakamdan Köylere Ziyaret
 Dikmen Kaymakamı Mustafa Gözlet, köylere ziyarette bulundu.

İlk olarak Küplüce köyünü ziyaret eden Gözlet'e ziyarette İlçe Jandarma Komutanı Astsb.Kd.Bçvş Arif Bıyıklı, İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Yıldırım, Kerim Ali Şahin ve Köylere Hizmet Götürme Birlik Müdürü Mehmet Akbaba eşlik etti.

Küplüce köyünde vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Kaymakam Gözlet daha sonra Yukarı çekmez köyüne ziyarette bulundu. Köylerdeki engelli ve yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret eden Kaymakam Mustafa Gözlet, köy sakinlerinin ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi aldı.


Taşımalı Eğitim Servis Şoförleriyle Toplantı

Dikmen Kaymakamı Mustafa Gözlet, köy ziyaretlerinin ardından Dikmen Müftülüğü toplantı salonunda, taşımalı eğitim öğrenci servis şoförlerine yönelik yapılan bilgilendirme toplantısına katıldı.

Kaymakam Mustafa Gözlet başkanlığında yapılan toplantıya kurum amirleri ile okul aile birliği başkanları ve taşımalı eğitim servis şoförleri katıldı.

Öğrenci servisi şoförlerine yönelik yapılan bilgilendirme toplantısında dikkatli olunması ve trafik kurallarına uyulması gerektiğinin altını çizen Kaymakam Gözlet, yaptığı konuşmada ''Servis şoförlerimizin bilgilerini tazelemek, kurallar hakkında bilgi vermek ve sorunlarını dinlemek için bir araya geldik. Öğrenciler sizlere emanet. Trafik kurallarına mutlaka uyun. Kuralları çocuklara da öğretin. Onlara kötü örnek olacak davranışlarda bulunmayın'' şeklinde konuştu.

 

Seda ŞengülSeda Şengül