Güncel
Giriş Tarihi : 21-07-2017 18:39   Güncelleme : 21-07-2017 19:13

''Biz 'Önce Sağlıklı Temiz ve Modern Çevre' sloganıyla yola çıktık''

Dikmen Belediyesi, Merkezi Kanalizasyon Arıtma Tesisi ve Babalıoğlu Mahallesi İçme Suyu Drenaj İrsaliye Hatlı Depo Yapımı için çalışmalara hız verdi

''Biz 'Önce Sağlıklı Temiz ve Modern Çevre' sloganıyla yola çıktık''
 Dikmen Babalıoğlu Mahallesi İçme suyu Projesi yapım Çalışmalarında 4000 Metre Drenaj irsaliye hattı ve 100 m3’ lük depo için proje uygulama yapımına başlandı.

Babalıoğlu mahallesinin belediyeye bağlanmadan önce muhtarlık zamanından kalan hatları yenilenerek ilçe sakinlerinin sağlıklı ve temiz suya kavuşmaları için çalışmaların başladığını belirten Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, çalışmalar tamamlandığında suyun Babalıoğlu ve Hamza mahallelerinin kullanımına verileceğini söyledi.

Dikmen merkez kanalizasyon arıtma tesisi projesinin yapımı için İller Bankası Mühendisleri kontrolünde sondaj çalışmalarının başladığını ve arıtma tesisi için proje hazırlığına geçildiğini belirten Başkan İstanbullu, ''Biz 'Önce Sağlıklı Temiz ve Modern Çevre' sloganıyla yola çıktık. Proje tamamlandığında ilçemiz kanalizasyonu arıtılarak çevre kirliliği önlenmiş olacak ve bu sayede ilçemiz yenilenmiş modern bir kanalizasyon sistemine kavuşacak. Geldiğimiz ilk günden bugüne önemli çalışmalara imza atarak kalıcı eserler bırakmaya çalışıyoruz. Sosyal ve modern bir Dikmen için çalışmalarımızı geciktirmeden yürütmeye devam edeceğiz'' dedi.

Seda ŞengülSeda Şengül