Siyaset
Giriş Tarihi : 11-01-2011 00:36   Güncelleme : 11-01-2011 00:36

CHP İl Teşkilatından Kutlama

CHP Sinop İl Örgütü Haber Sitemize Bir Kutlama Yollayarak Gazeteciler Gününü Kutladı.

CHP İl Teşkilatından Kutlama
CHP İl Başkanlığından Haber Sitemize Gönderilen Kutlama:
 

Tüm Basın Emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nü saygı ile kutluyorum.

         Basın bir toplumun dünyaya açılan penceresidir. Çağdaş ve Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri bağımsız basındır.

         Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına sadık bir medyanın; toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemli yeri ve etkisi vardır.

         Basın emekçiliği önemlidir, zordur. Toplumun gözü, kulağı, dili, vicdanı olan; olması gereken, basın kurumunu müessese yapan çalışanlarıdır. Günümüzde basın emekçisi arkadaşlar çalışmalarının karşılığını, alın terinin bedelini maalesef alamıyorlar.

         Günleri elbette kutlayacağız. Kutluyoruz. Keşke; gönül rahatlığıyla gülebilen, memnun edilmiş, huzur içinde çalışabilen bir camianın gününü kutlayabilseydik, olmadı… Sosyal hakları, yıpranma pay hakları bile elinden alınan basın çalışanlarının bugünleri buruk bir anmadan öteye gidemiyor. Üzücü – üzülüyoruz. Böyle olmamalı, çalışan, araştıran, soran, sorgulayan, vicdani, objektif değerlendiren, kalemine, yüreğine sahip olan, dimdik çalışan, didinen, toplum adına çok şeyler üstlenmiş basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nü tekrar gönülden kutluyorum.

         Hak edenlerin haklarına kavuştuğu, sorunların hiç olmazsa en aza indiği aydınlık yarınlar, işlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum.

 

         Saygılarımla;

 

                                                       

                                              

                                                                          Mustafa ACUN

                                                                          CHP İl Başkanı

AdminAdmin