Eğitim
Giriş Tarihi : 07-10-2015 12:36   Güncelleme : 07-10-2015 12:01

Öztoprak Öğrencilerle Buluştu

Gerze Meslek Yüksek Okul Müdürü Mustafa Öztoprak, 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında kayıt olarak GMYO’da öğrenime başlayan öğrencilerle tanışma ve bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

Öztoprak Öğrencilerle Buluştu
 Gerze Meslek Yüksek Okul Müdürü Mustafa Öztoprak, 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında kayıt olarak GMYO’da  öğrenime başlayan öğrencilerle tanışma ve bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

Hoca Ahmet Yesevî Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Funda İNCE ve akademik personel de katıldı.

Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa ÖZTOPRAK konuşmasında, “okulumuzun eksiklerini giderebilmek, mevcut sorunlara çözüm üretilebilmek ve öğrencilerimizle okul yönetiminin bir araya gelmesi ve tanışması amacıyla bu toplantının düzenlendiğini belirterek, sorunların çözülmesi ve beklentilerin karşılanması anlamında da Yüksekokul Yönetimi olarak her türlü desteği vereceklerini ifade etti.” Öğrencilerin öneri ve şikâyetlerini dinleyerek sorulara esprili bir şekilde  cevaplar veren Öztoprak, yönetim ile öğrencilerimiz arasında engel olmadığını ve her türlü talebe de açık olduklarını vurguladı.

Öztoprak, konuşmasının sonunda GMYO’yu tercih eden öğrencilerimize teşekkür ederek başarılar diledi.        



hakan akbaşhakan akbaş