Asayiş
Giriş Tarihi : 08-06-2017 16:07   Güncelleme : 08-06-2017 18:35

İnşaat İşçisi İnşaattan Düştü

İlçemiz Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan iş hanı inşaatında çalışan bir kişi, henüz belirlenemeyen bir sebeple inşaatın merdivenlerinden düşerek yaralandı

İnşaat İşçisi İnşaattan Düştü

İlçemiz Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan iş hanı inşaatında çalışan bir kişi, henüz belirlenemeyen bir sebeple inşaatın merdivenlerinden düşerek yaralandı. İsminin Mehmet Karaduman (27) olduğu öğrenilen yaralı şahsın kafa travması geçirdiği ve hayati tehlikesinin hala devam ettiği belirtildi.

 

Olay bugün saat 14:45 sıralarında Çarşı Mahallesi’nde bulunan Cumhuriyet Meydanı’nda yapımı devam eden iş hanı inşaatında meydana geldi. İddialara göre, işçinin yük taşıdığı sırada meydana gelen olayda,  Mehmet Karaduman isimli işçi merdivenden kafasının üzerine düştü. Görgü tanıklarından elde edilen bilgiye göre kulaklarından kan geldiği söylenen şahsa, ilk müdahaleyi olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri yaptı.

 

Gerze Devlet Hastanesi’ne kaldırılan inşaat işçisi daha sonra Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralı işçinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Tomo ve MR tetkiklerinin ardından yoğun bakımda kontrol altında tutulacağı öğrenildi. 

 

Polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı belirtildi.

Erkan TaşErkan Taş